TAK


Mette Cathrine
7. november 2017
0 kommentarer


Jeg har glædet mig til at skrive det her indlæg. Glædet mig, og også været en lille smule spændt omkring det.

Sagen er nemlig den, at det er blevet tid til at sige tak. Tak, til alle jer, der har fulgt mig igennem de seneste måneder og år, som har budt ind med hver jeres kærlige ekspertise og input, lyttet tålmodigt og stillet gode spørgsmål. Hver især har I bidraget til, at jeg er nået her til, hvor jeg er idag. Ingen nævnt, ingen glemt. Og dog (så let slipper I ikke;)

Min familie og nærmeste veninder og venner; I ved selv, hvem I er, og I ved, at jeg ikke ville stå som jeg gør, uden jer <3 TAK, fordi I er, her og der.

Da jeg mærkede, at nu nærmede tiden sig, hvor jeg og min faglighed skulle ud at stå på egne ben i tilværelsen som selvstændig vidste jeg, at sådan et spring kræver lidt af hvert. En ting, som jeg vidste var vigtigt for mig, var at finde et visuelt udtryk, der kan afspejle lidt af dét, jeg gør, er og kan.

For at gøre en lang historie kort (og næppe så interessant for ret mange andre end jeg og hende, det drejer sig om); TAK, kære U. (hvis du skulle være i tvivl, så tjek www.punkt-prik.dk for et indblik i, hvad denne skønne kvinde kan!). Uden dig, din kreativitet, din tålmodighed og dit knivskarpe øje, var Psykologklinikkens visuelle liv ikke opstået som det er. Jeg bliver glad, hver gang jeg kigger på det, vi sammen fik skabt – og så må opgaven vist siges at være løst;-)

Foruden TAK, vil jeg også gerne benytte lejligheden til at markere, at jeg idag har haft min første hele uge som fuldtidsselvstændig psykolog og yogaformidler. Og sikke en uge! Jeg GLÆDER mig til både dagens og morgendagens opgaver, og føler mig dybt priviligeret over at få lov til at lave det, jeg gør.

Vi ses derude. Og husk; at nyde, alt hvad der ér, med hele dig, dér hvor du er – lige nu.

TAK, fordi du læser med <3Skriv en kommentar

Psykolog Mette Cathrine Rasmussen - Klinik i Esbjerg - 6700 - 2980 8999 - kontakt@mettecathrine.dk - CVR. 38462482Medlem af: