Tanker om Tirsdagstanker – på en onsdag.


Mette Cathrine
18. oktober 2017
0 kommentarer


Det er blevet tid til at sætte lidt ord på, hvad de her Tirsdagstanker er for noget. Den opmærksomme læser vil allerede have bemærket to ting:

1) Formatet på dette indlæg er anderledes end de hidtidige indlægs format (dagens mærkeligste sætning velsagtens!;)

2) Indlægget udkommer på en onsdag.

Til sidstnævnte vil jeg sige; det er primært for at understrege den pointe, som vi kommer til om lidt. Til førstnævnte vil jeg sige; og heldigvis for dét!

Sagen er den, at Tirsdagstanker (altså den her lille hygge-blog, som du lige nu bruger et par minutter på, max) er ment som et lille frirum. Et momentum, en (min;) mulighed for at filosofere og eksperimentere lidt med det offentlige rum – på skrift, forstås. Og samtidig min mulighed for at sætte ord på nogle af de tanker, jeg som psykolog, som yogi, som kvinde og som menneske gør mig om lidt af hvert.

Jeg har altid elsket at skrive, men nok aldrig tænkt, at mine ord skulle læses af ret mange andre end mine lærere (altså dem, der bad om en stil i ny og næ) og mig selv. Men så blev jeg selvstændig, og med sådan en ny tilværelse er det jo på en måde lidt oplagt at udfordre sig selv (som om det ikke var rigeligt, det dér med at sige sit faste job op!!!;) Nå men – så det har jeg altså gjort (udfordret mig selv, forstås), med denne blog. Til gengæld har jeg lovet mig selv, at den ikke må blive sådan en alt for fastlåst ting, som altid skal have en bestemt form eller en bestemt længde. Der skal være plads til alle; de spontane, de lange, de tynde, dem i punktform, de fuldfede, de selvfede, de dybe, de kedelige, og alle de andre.

Det er ikke sikkert, at det bliver til noget særligt. Det gør sådan set ikke noget. Det vigtigste er, at den er her, og jeg har tænkt mig, at det skal være sjovt, det der med at skrive indlæg (derfor var jeg også svært tilfreds med mig selv, da jeg havde skrevet “Burdebogen” – som du finder her; http://mettecathrine.dk/burde-bogen/ – fordi jeg faktisk sad og klukkede lidt undervejs imens jeg skrev..)

Så, nu ved du dét. Tirsdagstanker er stedet, hvor der vil blive leget med ord, format og forforståelser af dette og hint, i det omfang, der i øvrigt passer til livet som selvstændig psykolog, supervisor, yogi, mor, menneske, mig.

Du er altid velkommen til at kommentere, dele, eller ønske et emne belyst. Måske det bliver til et indlæg af en slags. Og hvem ved, hvad vi sammen kan føre det til? Hvis det er…

Hav den smukkeste dag, midt i efterårsregnen, dér hvor du er, med alt det, der er dit <3Skriv en kommentar

Psykolog Mette Cathrine Rasmussen - Klinik i Esbjerg - 6700 - 2980 8999 - kontakt@mettecathrine.dk - CVR. 38462482Medlem af: